Tagrenovering og nyt tag i alle tagtyper​

​Har du brug for hjælp til tagrenovering? Hos La Cour Byg tilbyder vi renovering af tag samt hjælp til nyt tag til fordelagtige priser. Vi ligger i Hillerød, og har også mange kunder i Birkerød, Allerød og omegn

Vi tilbyder at udføre opgaver i et bredt udvalg af tagtyper, så vi kan hjælpe dig med at få det tag du drømmer om, uanset om det er et nyt tag eller en tagrenovering. Har du brug for inspiration, skal du være velkommen til at kontakte os, ligesom du kan finde masser af inspiration på vores side.

Hos os er du garanteret et godt resultat grundet vores mangeårige erfaring med branchen, og derudover sørger vi altid for at have fokus på kvalitet og godt håndværk. 

Har du brug for at høre mere?​

Vi står altid klar, så har du brug for vores hjælp, er du/I mere end velkommen til at bruge nedenstående formular.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi udfører alle tagopgaver fra tagrenovering til nyt tag

Vi har stor erfaring med at give den bedst mulige vejledning til vores kunder, da vi ved, at det giver de mest optimale resultater. Ydermere sørger vi altid for at forklare vores kunder hele processen fra start til slut, da vi på den måde sikrer, at dine forventninger bliver indfriet.

Drømmer du om en renovering af dit nuværende tag eller et helt nyt tag, er du kommet til det rigtige sted. Hos os er ingen opgave hverken for stor eller for lille, og vi tilbyder dig en god pris.

Kontakt for et godt tilbud eller rådgivning til din tagrenovering

Du skal være velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at indhente et godt tilbud på tagrenovering eller ønsker rådgivning.

Du kan skrive til os på e-mail info@byg-al.com, eller du kan vælge at ringe til os på telefon 41 87 88 78. Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at give dig professionel rådgivning til din opgave, og du er garanteret en fordelagtig pris, hvad enten det drejer sig om et nyt tag eller en tagrenovering. Vi glæder til at høre fra dig.

HÅNDVÆRKER GARANTI
Vi er medlem af
​håndværker garanti

ERFARING
Vi har mange
​års erfaring

FOKUS PÅ KVALITET
Vi har fokus på kvalitet
​og godt håndværk

🕑   Mandag  - Torsdag: kl. 07:30 - 17:00   |   Fredag: kl. 07:30 - 16:00

Følg os på Facebook   fb-logo-small

La Cour Byg ApS

CVR: 36971649

Tlf.:

41 87 88 78

E-mail:

info@byg-al.com