​Gulvafslibning og gulvbehandling i høj kvalitet

Søger du professionel hjælp til gulvafslibning?

Så er du kommet til rette sted, da vi hos La Cour Byg kan være behjælpelige med afslibning af gulve samt gulvbehandling af alle gulvtyper. Vores firma ligger i Hillerød, og vi hjælper også mange kunder fra Birkerød, Allerød og omegn.

Uanset hvilken type opgave vi skal udføre, gør vi meget ud af at indgå i tæt dialog med vores kunder, så derfor sørger vi altid for at have fokus på kvalitet og godt håndværk, så du er garanteret et resultat, som bedst muligt indfrier dine ønsker. 

Har du brug for at høre mere?​

Vi står altid klar, så har du brug for vores hjælp, er du/I mere end velkommen til at bruge nedenstående formular.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Uanset hvilken type opgave vi skal udføre, gør vi meget ud af at indgå i tæt dialog med vores kunder, så derfor sørger vi altid for at have fokus på kvalitet og godt håndværk, så du er garanteret et resultat, som bedst muligt indfrier dine ønsker.

Hvad koster gulvafslibning?

Men hvad koster en gulvafslibning? Dette afhænger naturligvis af en række faktorer såsom opgavens omfang. Uanset hvad, garanterer vi en god, billig pris.

​Hvad mange glemmer er, at man ikke nødvendigvis behøver at skifte hele sit gulv ud, eller opgaven bliver meget omfattende, blot fordi det er slidt eller har ridser. I stedet kan man i mange tilfælde nøjes med at slibe det og give gulvet nyt liv med en ny behandling. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og vi er medlem af Håndværker Garanti, så du er garanteret et godt resultat, der vil kunne holde i mange år.

Kontakt os og hør mere om vores priser

Ring eller skriv til os i dag, og hør mere om vores fordelagtige priser, hvis dine slidte og gamle gulve har brug for en gulvafslibning. Det kan du enten gøre ved at skrive til os på e-mail info@byg-al.com. Vi glæder os til at høre fra dig.​

HÅNDVÆRKER GARANTI
Vi er medlem af
​håndværker garanti

ERFARING
Vi har mange
​års erfaring

FOKUS PÅ KVALITET
Vi har fokus på kvalitet
​og godt håndværk

🕑   Mandag  - Torsdag: kl. 07:30 - 17:00   |   Fredag: kl. 07:30 - 16:00

Følg os på Facebook   fb-logo-small

La Cour Byg ApS

CVR: 36971649

Tlf.:

41 87 88 78

E-mail:

info@byg-al.com