Udskiftning af vinduer og døre i høj kvalitet​

Hos La Cour Byg i Hillerød tilbyder vi udskiftning af vinduer og døre for private og erhverv i Birkerød og Allerød og omegn. Vi leverer nye vinduer og døre i træ, træ-alu, PVC og mahogni, og al udskiftning af vinduer og døre sker med elementer, underlagt den strengeste kvalitetskontrol.

Har du brug for at høre mere?​

Vi står altid klar, så har du brug for vores hjælp, er du/I mere end velkommen til at bruge nedenstående formular.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Træ-alu er populært ved udskiftning af vinduer og døre

​Ved udskiftning af vinduer er det populært at vælge træ-alu, hvor der er træ indvendigt, og aluminium udvendigt. Vinduet er med andre ord identisk med et trævindue, når du betragter det indefra. Den udvendige aluminiumprofil er derimod modstandsdygtig over for vind og vejr, ligesom den kræver en minimal vedligeholdelse.

Det er muligt at vælge mahogni ved udskiftning af vinduer og døre, hvis du lægger særlig vægt på æstetik og kvalitet, men du kan også vælge teaktræ eller egetræ.

​Alle nye vinduer kræver minimal vedligeholdelse, hvor f.eks. mahogni bør olieres en gang om året, eller når det får et gråligt skær.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud til udskiftning af vinduer og døre

​Vi sætter altid en stor ære i, at vores arbejde skal afleveres til den aftalte tid og med kvaliteten i top. Desuden skal der være en god dialog fra start til slut.

​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre om de forskellige muligheder, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og døre.

Du kan ringe til os på telefon 41 87 88 78, og skrive til os på info@byg-al.com. Du er meget velkommen til at høre mere om hvad vi tilbyder.

HÅNDVÆRKER GARANTI
Vi er medlem af
​håndværker garanti

ERFARING
Vi har mange
​års erfaring

FOKUS PÅ KVALITET
Vi har fokus på kvalitet
​og godt håndværk

🕑   Mandag  - Torsdag: kl. 07:30 - 17:00   |   Fredag: kl. 07:30 - 16:00

Følg os på Facebook   fb-logo-small

La Cour Byg ApS

CVR: 36971649

Tlf.:

41 87 88 78

E-mail:

info@byg-al.com