Totalentreprise med fokus på kvalitet og godt håndværk​

​Skal du bruge hjælp til totalentreprise? Hos La Cour Byg står vi for det hele og gør det nemmere for dig. Vores firma ligger i Hillerød, og vi har også mange kunder fra Birkerød og Allerød.

Har du en større opgave, der skal ordnes, skal du således blot overlevere det hele til os, og så sørger vi for at indfri dine ønsker bedst muligt og levere et resultat til dig med fokus på det gode håndværk samt høj kvalitet. 

Har du brug for at høre mere?​

Vi står altid klar, så har du brug for vores hjælp, er du/I mere end velkommen til at bruge nedenstående formular.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad er totalentreprise?

Totalentreprise betyder, at vi står for samtlige arbejdsopgaver, og er i stand til at bygge dig et færdigt hus. Vi klarer al byggeri af både badeværelse, soveværelse, bryggers, stue og så videre. På den måde slipper du nemlig for at skulle have fat i mange forskellige håndværkere og tømrere, og du kan i stedet blot overlade det hele til os.

Så sørger vi for at levere et resultat til dig, du med garanti vil elske. Vi står selvfølgelig også klar med professionel rådgivning og dialog med dig og arkitekt eller rådgiver. Vores mangeårige erfaring indenfor branchen med denne type opgaver, gør os i stand til at komme med gode råd og ideer til, hvad der fungerer.

Ring, eller skriv til os for mere information om totalentreprise

​Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig når det kommer til totalentreprise, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi tilbyder hovedentreprise til både erhverv og private kunder til fordelagtige priser, og giver professionel rådgivning.

Ring til os på telefon 41 87 88 78, skriv til os på e-mail info@byg-al.com, ellerdu kan også indhente et tilbud ved at bruge kontaktformularen her. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

HÅNDVÆRKER GARANTI
Vi er medlem af
​håndværker garanti

ERFARING
Vi har mange
​års erfaring

FOKUS PÅ KVALITET
Vi har fokus på kvalitet
​og godt håndværk

🕑   Mandag  - Torsdag: kl. 07:30 - 17:00   |   Fredag: kl. 07:30 - 16:00

Følg os på Facebook   fb-logo-small

La Cour Byg ApS

CVR: 36971649

Tlf.:

41 87 88 78

E-mail:

info@byg-al.com