Tilbygning til alle slags huse med fokus på kvalitet​

Har du brug for hjælp til en tilbygning? Hos La Cour Byg tilbyder vi at lave tilbygning til alle slags huse. Vores firma er beliggende i Hillerød, og vi kører også ud til vores kunder i Lyngby, Helsingør og omegn.

Hos os er intet hverken for stort eller for småt, hvorfor vi med garanti vil kunne hjælpe dig. Vi har altid fokus på kvalitet og det gode håndværk, uanset om det er for erhverv eller private.

Vi har fordelagtige priser på ombygning af parcelhus, såvel som ombygning af hus, og vi vil kunne være behjælpelige med alle former for tilbygning, hvad end det er i bade- eller soveværelset. Vi har mange års erfaring med disse opgavetyper, se du er altid garanteret et godt resultat, der formår at indfri lige netop dine ønsker.​

Har du brug for at høre mere?​

Vi står altid klar, så har du brug for vores hjælp, er du/I mere end velkommen til at bruge nedenstående formular.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få professionel hjælp til tilbygning eller ombygning af hus

Skal du bruge professionel hjælp til ombygning af hus, er du kommet til det rette sted. Og så får du ovenikøbet en god pris på din opgave, ligegyldigt hvilket rum i dit hus der har brug for enten en tilbygning eller ombygning.

Hvis du har brug for vejledning, vil vi hellere end gerne tage en snak med dig om, hvad der vil kunne være den bedste løsning i lige netop dit tilfælde. Vi sørger nemlig for altid at fokusere på den gode dialog med vores kunder. Vores erfaringer fortæller os, at det giver de bedste resultater.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på din tilbygning

Ønsker du at høre mere om, hvad vi vil kunne tilbyde dig i form af tilbygning, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. 

​​Du kan ringe på telefon 41 87 88 78, men du kan også sende en e-mail til info@byg-al.com.

HÅNDVÆRKER GARANTI
Vi er medlem af
​håndværker garanti

ERFARING
Vi har mange
​års erfaring

FOKUS PÅ KVALITET
Vi har fokus på kvalitet
​og godt håndværk

🕑   Mandag  - Torsdag: kl. 07:30 - 17:00   |   Fredag: kl. 07:30 - 16:00

Følg os på Facebook   fb-logo-small

La Cour Byg ApS

CVR: 36971649

Tlf.:

41 87 88 78

E-mail:

info@byg-al.com